Rólunk

eloter

A Krzyzewsky Ügyvédi Iroda 1992-ben alapult, miután a rendszerváltozást követően jogi lehetőség nyílt az ügyvédi tevékenység önálló ügyvédi irodákban történő folytatására.

Az iroda alapítói dr. Krzyzewsky Jenő és dr. Krzyzewsky Miklós, akik a családi iroda megalapítását megelőzően a 16. számú Ügyvédi Munkaközösség több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező tagjai voltak.


Az iroda eseti vagy tartós megbízás keretében teljes körű jogi szolgáltatást nyújt a polgári jog területén, ezen belül a társasági és kereskedelmi jog, a szellemi alkotások joga, sportjog, ingatlanjog, munkajog és családjog területén.


Ügyfeleink közé tartoznak többek között ismert hazai vállalkozások, illetve Magyarországon tevékenységet folytató vagy befektetni kívánó külföldi cégek, továbbá hazai és külföldi magánszemélyek.


A tartós megbízásoknál az iroda évek óta hatékonyan működteti az ún. „mobil-ügyvéd” rendszert, amely keretében az iroda munkatársa heti rendszerességgel, meghatározott óraszámban közvetlenül a megbízó székhelyén látja el a feladatokat. Ez a módszer kényelemes, gyors és kiszámítható a megbízóink számára.


Az iroda munkatársai a magyaron kívül angol, német és olasz nyelven is dolgoznak.


Az iroda rendszeres kapcsolatban áll több európai, amerikai és ázsiai ügyvédi irodával, így az iroda az ügyfelei részére hozzáférést tud biztosítani külföldi ügyvédi irodákhoz is, a világ szinte valamennyi pontján. Ennek az együttműködésnek köszönhetően az iroda hatékony jogi szolgáltatást nyújt nemzetközi vonatkozású ügyekben is.